dimarts, 28 de juny del 2011

COCA per SANT PAU


Per la revetlla de Sant Joan no vaig tenir la ocasió de preparar aquestes magnífiques coques, però a casa tenim la sort de tenir a un Pau, un Pau al que li encanta el dolç i al que no li pot faltar una coca com Déu mana el dia del seu sant. Ja feia ullets fa uns dies, demanant que li prepares la SEVA coca i avui a estat ell qui a estat de sort!


Ja que dimarts passat vaig assistir a un taller organitzat per Gadgets de Cuina sobre la coca de Sant Joan, on ens van mostrar la recepta, les seves variants i els petits trucs que té la massa de briox; va ser una jornada del tot interessant, on l'atmosfera de la calor del forn i la olor de la coca recent cuita et deixaven totalment annonada. Sense tenir en compte una vegada més, que sempre que m'acosto a aquesta petita botiga (que ja s'ha convertit en una de les indispensables) em torno boja; començo a veure estris que no tinc i productes nous. Es llavors quan tinc petits episodis, i en dic episodis perquè realment no sé que em passa pel cap jajaja, de voler aprendre més i més i fins i tot de plantejar-me que és el que m'espera més endavant; crec que alguna vegada ja ho havia comentat, però un dels projectes que sempre he tingut sota el coixí era la de obrir un local cafeteria on pogués abocar allà tota la meva essència i amb un petit estudi per a la meva feina a la recambra. Bé, volades d'ocells que sempre tinc sobre el meu cap  (però qui sap...)!

I amb aquests parèntesis... continuem amb el tema que ocupa avui jejeje, la COCA. Aquestes coques estan fetes amb una recepta de briox dolç, perfectament adequada per preparar el mateix dia a consumir, aprofitant les temperatures d'estiu la fermentació és més ràpida i més eficaç per als qui no estem acostumats a treballar amb masses de pa, pizza, etc. Sempre haurem de procurar buscar els racons de la casa més calorosos, on puguem arribar a una temperatura de 31ºC; així que per al repòs els punts més alts de la cuina són claus (sobre la nevera per exemple).


Partint ja del briox, he fet les típiques coques de crema i pinyons i una altre amb fruites confitades; si féssim menys quantitat de massa podriem fer un mix de tots tres ingredients i estaria deliciosa. En aquest cas la crema l'he posada per sobre formant un enreixat un cop la massa ja havia fermentat, si hagués volgut fer-la farcida només hauria d'haver dividit la massa en dues porcions i un cop estirada, posar la crema sobre una de les meitats i amb l'altre tapar-la i deixar que faci el fermentat.


Així que aquí teniu les meves propostes per una nit molt especial, aprofitant de participar en el recull de receptes de Memòries d'una cuinera, no us el perdeu ;)



COCA DE SANT PERE i SANT PAU

Ingredients (2 coques mitjanes):

- 500 gr de farina de força
- 220 gr de llet
- 100 gr de sucre
- 1 ou
- 60 gr de mantega
- 80 gr de llevat fresc
- 7 gr de sal
- ratlladura de llimona
- 1 culleradeta d'essència de tarongina

Per a la crema pastissera:

- 250 ml de llet
- 80 gr de sucre
- 2 rovells d'ou
- 1/2 branca de canyella o una baina de vainilla 
- 20 gr de Maizena

Per a decorar:
- 200 gr de pinyons
- fruites confitades

Passos a seguir:
Per al briox:

Posar la llet i el llevat en un bol i amb la ajuda de unes varilles desfer el llevat.
A continuació afegim la resta d'ingredients secs per aquest ordre: farina, ou, sucre, sal, mantega, la ralladura de llimona i l'essència de tarongina.
Amassar durant 15 min a la kitchen aid (ganxo) o thermomix (espiga).Jo he preferit fer-ho a mà, treballant amb la part dura de la palma i anar fent doblecs continus fins obtindre una massa elàstica que no se'ns aferri a les mans (20 min mínim de treballar-la).
Tapar amb film al mateix bowl durant 15-20 min perquè faci una primera fermentació, el que se'n diu fermentació en bloc.
Passat aquest temps donar la característica forma de coca (ovalada i allargada) estirant amb el corró i ho deixar-la en un silpat o sobre un paper sulfurat per enfornar. Tapar amb un drap i deixem fer una segona fermentació més llarga fins que dobli el volum (mínim 45-60 min a temperatura ideal de 31-35 ºC), el millor es busca els punts més calorosos de la cuina (sobre la nevera) o en el meu cas, al garatge.


Per a la crema posarem els dos rovells en un bol i el batrem junt amb el sucre, quan haguem fet el blanquejat afegirem la Maizena i mesclarem. En un cassó apart, escalfem la llet amb la branca de canyella i afegim una mica sobre la barreja anterior, batrem amb les varetes per a que no es tallin els ous i li acabarem de incorporar tota la llet (sense la branca de canyella). Un cop ben remenat, es posa tot al cassó i es va remenant a foc lent fins a obtenir la consistència de la crema pastissera; per a saber si ja està a punt, passarem un dit sobre una espàtula de silicona amb la crema, passem el dit per sobre i si aquesta no regalima ni "tapa" la marca del dit, voldrà dir que ja té la consistència adequada.
Preparem un recipient amb aigua freda i gels per a refredar el cassó amb la crema, d'aquesta manera estilitzarem la crema; ja que amb les temperatures de l'estiu és important ser curosos amb l'ús dels ous.
Posem la crema dins una màniga pastissera i reservem.

Passat aquest temps afegir la crema pastissera amb l'ajuda de la xeringa decoradora o una mànega pastissera i fer un enreixat per tota la massa. Acabar afegint els els pinyons per sobre i sucre.
Prescalfar el forn a 230 graus i coure durant 10 min.
Passats els 10 min deixar refredar en una reixeta i llest per menjar.

Per a ferla de fruites confitades solament, en lloc de posar la crema, es aconsellable pintar per sobre amb un pinzell amb una barreja de rovell batut més un xic d'aigua. A continuació anar col.locant les fruites confitades, pinyons i sucre; i es forneja d'idèntica manera.


Espero que us agradi, a la taula ens espera així que ja us diré que tal ha sortit; però té una pinta...
Feliç revetlla de Sant Pere i Sant Pau,
Cristina.


dilluns, 27 de juny del 2011

MILFULLS DE CREMA I NATA AMB CIRERES I PRÉSSEC


Diumenge amb família, diumenge de dinars a la terrassa i amb unes vistes al Montseny que no tenen preu, diumenge de paella i unes postres delicioses!



















Unes postres fàcils, lleugeres i que agraden a tothom; de fet no tenia pensat penjar la recepta, però després d'un dinar tant fort m'han semblat un pastís ideal, així que no m'he pogut estar de deixar-vos una petita ressenya. I sobretot després d'explicar al meu cosinet perquè la Cristina estava fent fotos al pastís i de perquè li deia que l'ajudes a preparar l'escenari jejeje, només per a que ell vegi que fins i tot ell pot ser capaç de preparar unes postres seguint unes instruccions penjades a la xarxa, ja val la pena estar aquí amb vosaltres.

Aquí teniu unes postres que fan a DIUMENGE, ben tradicional i amb productes de la nostra terra.



MILFULLS DE CREMA I NATA AMB CIRERES I PRÉSSEC

Ingredients (per a 6 persones):
- 2 bases de pasta de full descongelades
- farina per espolvorar
- nata per a muntar (35%M.G.)
- 2 culleradetes de sucre glass
- 250 ml de llet
- 80 gr de sucre
- 2 rovells d'ou
- 1 branca de canyella
- 20 gr de Maizena
- 1 préssec
- 1 grapat de cireres

Passos a seguir:
Preescalfem el forn a 220ºC i amb turbo, preparem la safata del forn amb paper per enfornar.

En una base enfarinada, estirem amb un corró les bases de pasta de full (1-2 mm de gruix) i de cada base obtenim 2 rectangles iguals; farem uns petits talls i les punxarem per a que al forn no s'inflin del tot. Les enfornarem una a una en el cas que no càpiguen dues de cop, durant 5 minuts aproximadament (ja que són molt fines). I deixarem refredar sobre les reixetes del forn.

Per a la crema posarem els dos rovells en un bol i el batrem junt amb el sucre, quan haguem fet el blanquejat afegirem la Maizena i mesclarem. En un cassó apart, escalfem la llet amb la branca de canyella i afegim una mica sobre la barreja anterior, batrem amb les varetes per a que no es tallin els ous i li acabarem de incorporar tota la llet (sense la branca de canyella). Un cop ben remenat, es posa tot al cassó i es va remenant a foc lent fins a obtenir la consistència de la crema pastissera; per a saber si ja està a punt, passarem un dit sobre una espàtula de silicona amb la crema, passem el dit per sobre i si aquesta no regalima ni "tapa" la marca del dit, voldrà dir que ja té la consistència adequada.
Preparem un recipient amb aigua freda i gels per a refredar el cassó amb la crema, d'aquesta manera estilitzarem la crema; ja que amb les temperatures de l'estiu és important ser curosos amb l'ús dels ous.
Posem la crema dins una màniga pastissera i reservem.

Tallem les cireres per la meitat i traiem l'os, el préssec el pelem i el tallem a rodanxes ben fines. Reservem.

Muntem la nata amb una mica de sucre glass i la posem dins una màniga pastissera. Reservem.

Ja o tenim tot a punt per al muntatge del pastís; sobre la primera base de pasta de full posarem nata, una segona capa de pasta de full, posem la crema, una tercera de pasta de full i intercalarem la nata amb la crema, afegim la última base de pasta de full i col·loquem les fruites al gust.




Espero que us agradi i us desitjo una bona entrada de setmana,
Cristina.

divendres, 24 de juny del 2011

PAPALLONES DE VAINILLA I MADUIXA


Des de sempre que el cupcakes em tenen fascinada, són pastissets molt dolços i amb un aspecte sempre molt delicat i treballat. Les combinacions poden ser molt variades però volia començar amb uns sabors molt bàsics i provar de aprendre a fer un buttercream en condicions, ja que en moltíssims blogs i pàgines especialitzades et mostren tutorials pas a pas de com s'ha de fer. Com veureu, les expectatives no s'han complert... el buttercream va ser un desastre, em vaig quedar sense sucre glass i la mantega se'm va acabar desfent amb massa facilitat! Però desprès de utilitzar tantes quantitats de sucre i mantega em negava a llençar-ho, ja que de sabor si que estava prou bé; així que la solució van ser uns cupcakes improvisats en forma de papallona perquè al no tenir gaire consistència vaig trobar que podien anar-li molt bé. Per a la massa del cupcakes la recepta és molt tradicional i bastant suau, extreta de Ming Makes Cupcakes (amb una petita variació), un web sobre cupcakes realment fantàstica.


Sóc tossuda i no desistiré pas de tornar-ho a provar, però si que m'asseguraré de tenir suficient sucre i sobretot que sigui sucre glass industrial, d'aquesta manera ens assegurem que no quedin grumolls al buttercream.


També teniu unes noves capsetes per als cupcakes, com que havien de ser cupcakes de maduixa; aquí teniu la meva Strawberry Cupcake Box! I alguna més de regal per a uns bombonets o unes galetones.


PAPALLONES DE VAINILLA I MADUIXA


Ingredients (16 unitats):
- 1 1/2 tassa de farina
- 1/2 culleradeta de llevat en pols
- 1/4 culleradeta de sal
- 1/2 tassa d'oli vegetal (la original amb mantega)
- 1 tassa de sucre
- 2 ous
- 1/2 culleradeta de vainilla
- 1/2 tassa de llet


Buttercream de maduixa:
- 160 gr de mantega (a temperatura ambient)
- 7 tasses de sucre glass
- 100 ml de llet
- 1 culleradetes d'essència de maduixa
- colorant en pasta
- perles de colors


Passos a seguir:
Comencem fent la massa del cupcake; preescalfem el forn a 180ºC i preparem la safata de magdalenes amb els cistells.

En un bol gran tamisem la farina amb el llevat i la sal, mesclem i afegim l'oli, batrem lleugerament. Incorporem el sucre i continuem mesclant. Afegim els ous un a un, la llet i la vainilla, mesclem.

Omplim els cistells a 3/4 parts i enfornem uns 20 minuts o fins que l'escuradents surt net al punxar el cupcake al centre. Els treiem i els deixem refredar sobre una reixeta de forn.

Per al buttercream posarem la mantega dins la MyCook amb la papallona, deixarem a velocitat 2-3 uns minuts per a que s'estovi la mantega. Afegim una tassa de sucre glas i barregem; en un got mesclem la llet amb l'essència de maduixa i li afegim, mesclem tot una estona fins que hagi pujat una mica i la textura sigui més fina. A partir d'aquí anirem afegint el sucre glass fins obtenir la textura desitjada, llavors li posarem el colorant.

Posem el buttercream dins una manega pastissera, farem un tal rodó al cap del cupcakes i els omplirem amb el buttercream, després col·loquem les ales i decorem amb perles de colors.

Us desitjo un cap de setmana ben dolç,
Cristina.

dijous, 23 de juny del 2011

BUNDT CAKE DE LLIMONA


Sabia que alguna cosa faltava, tenia una veueta ficada al cap dient-me que tenia un recepta fabulosa per a vosaltres i que encara no m'havia dignat a transcriure; i es que em tot l'embolic de les últimes setmanes apenes tenia temps per a cuinar, de preparar les entrades amb les cosetes que a estonetes em prenia el luxe de fer... de fet, no tenia temps per res que estigues enfocat en l'àmbit personal ( i la cuina s'ha convertit en una satisfacció i una via d'escapament sense qualsevol dubte!). Com que tot era a corre-cuita, tenia les fotografies encara a la pastilla de la càmera i abans remirant em trobo amb un bundt cake de llimona que havia quedat boníssim, i que recordo que no va durar ni un dia! Només entrar a casa, hi havia una barreja d'olor a mantega i llimona impressionant... la seva textura esponjosa em va recordar una mica a un angel food, per ni de bon tros el gust se li assemblava, una combinació d'àcid i dolç senzillament perfecte.


Fa molt pocs dies, comentava que la tornada al blog l'havia agafat amb moltíssimes ganes i que resultava una mica adictiu jajaja, així que avui no m'allargaré gaire més (ja que ha sigut una mica improvitzat) ja que pels propers dies estic preparant unes quantes sorpreses, relaciones amb el recent DIY i noves tècniques que feia temps que tenia ganes de provar, desitgeu-me sort en aquests petits reptes que m'esperen :P



BUNDT CAKE DE LLIMONA

Ingredients:

- 250 gr de mantega tova
- 230gr de sucre
- suc d'una llimona
- 4 ous
- 125 gr de farina
- 125 gr de farina de blat de moro (maizena)
- 2 cullerades de llevat en pols (baking powder)
- pessic de sal
- 1/4 de tassa de buttermilk
- ratlladures de llimona
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla

Passos a seguir:
Preescalfem el forn a 180ºC i preparem el motlle de bundt ben untat amb mantega.

En un bol posarem la mantega amb el sucre i amb unes varetes batrem fins obtenir una massa brillant i ben barrejada. Anirem incorporant el ous una a un sense deixar de batre, tot seguit afegim el suc de llimona.

Tamisem la farina junt amb el llevat sobre de la mateixa mescla, tirem també un pessic de sal i barregem a una espàtula de silicona lleugerament. Incorporem el buttermilk, la ratlladura de llimona i la vainilla; barregem fins que veiem que ja no queden grumolls.

Aboquem la massa al motlle (per un cantó, la massa ja s'anirà repartint per ella mateixa, un cop estigui tota la massa anivellem fent "ballar" una mica el motlle, però amb cura perquè sinó el llevat perdria propietats!) i enfornem durant uns 50 minuts. Passats 30 minuts aproximadament controlarem amb un escuradents si la massa és cuita o no.

L'enretirem i deixem reposar 5 minuts dins el motlle, el treiem i deixarem refredar sobre una reixeta. 


Abans de servir, espolvorem amb sucre glass. 
També se li pot fer una glaça de llimona o de vainilla (però jo ho trobo massa empalant).



Desitjo que us agradi i en res ja tornaré a ser per aquí!
Cristina.

diumenge, 19 de juny del 2011

NOVETAT AL BLOG: DIY


Comença una nova etapa i secció al blog, la cuina no és només sabors; sinó que la combinació de colors amb el menjar i una bona presentació sempre farà més apetitós el que ens estan posant al davant.

Avui estreno la secció amb unes plantilles dels primers dissenys calentons, recent sortits del forn i amb ganes de que agafeu les tisores i un tub de cola i us ho passeu tan bé com jo; és l'inici... s'han de probar el prototips i m'estic sentin com una nena petita, fent manualitats i creant models divertits que sorprenguin als vostres amics quan decidiu regalar un simple galeta o un cupcake.


I si voleu reciclar o més aviat, teniu un compromís de sobte i no teniu cartolina, agafa una bossa de cartró i desmunta-la; ja que per dins, la majoria són blanques i el cartró és bastant rígid. No m'estendré gaire més, aquí teniu les primeres capsetes per a galetes o bombons, vosaltres decidiu!














































Fins la propera, jo aquí seguiré preparant més coses per a tots vosaltres!
Cristina.

LAYER CAKE amb MOUSSE DE PRÉSSEC


En motiu a l'aniversari del blog de Whole Kitchen, avui us portu la meva aportació al concurs que la Beatriz i Trotamundos ens han proposat; ja feia dies que tenia ganes de fer unes postres elaborades i com ja he fet alguna vegada, amb un mix d'idees i sabors que espero que us agradin.



Havia de ser una pastís, amb el típic pa de pessic... però jo volia alguna cosa fresca, no gaire feixuga i sobretot que digues: FESTA i ESTIU! Per tant, la utilització d'alguna fruita és imprescindible (a més que els postres que porten fruita m'agraden molt més que un amb xocolata; per exemple); tenia uns préssecs preciosos a la font de la taula de la cuina així que ràpid sabia el gust que tindria el meu pastís. 
Una altre cosa que també tenia clar ( i es que sóc una mica tossuda jajaja) era que havia de tenir diferents pisos, no sé perquè, la imatge que tinc d'un pastís d'aniversari, és que ha de ser alt! Problema? Com sempre... la falta de motlles amb les mides que desitjo, així que a fer invents sigui dit. 
Aquestes eren les bases per a la seva elaboració.

I no volia avançar la recepta sense comentar, que en breus veureu novetats al blog amb una nova secció per a  presentar-vos totes aquestes noves idees que fa dies que de mica en mica vaig deixant; estic il·lusionada i entusiasmada amb el DIY (do it yourself) i estic segura que la rebuda serà bona!

Però de moment, que seria un diumenge sense una pastisset a la fresca?


LAYER CAKE amb MOUSSE DE PRÉSSEC

Ingredients per al pa de pessic:
- 200 gr de farina
- 180 gr de sucre en pols
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 2 cullerades de llet
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- 170 gr d'oli de girasol
- 3 ous

Ingredients per a la mousse de préssec:
- 350 gr de nata líquida per a muntar (35%M.G.)
- 1 i 1/2 cullerada de sucre en pols
- 5 fulles de gelatina neutre
- 500 gr de puré de préssec

Per al top:
- sucre glaç
- ratlladures de xocolata

Passos a seguir:
Comencem per a preparar el pa de pessic, per a quan muntem el pastís ja s'hagi refredat.

Preescalfem el forn a 170ºC i preparem la safata del forn amb paper per enfornar.

En un bol batem els ous i afegim la resta d'ingredients humits; la llet, l'oli i la vainilla, mesclem amb l'ajuda de les varetes elèctriques. Seguidament afegim el sucre i batem fins obtenir una mescla homogènia i amb una superfície tirant a blanquinosa, incorporem la farina i el llevat tamisats i amb una espàtula barregem lleugerament fins que queda ben integrat. Aboquem la massa a la safata (procurant omplir tots els buits i deixant-la el més uniforme possible) i enfornarem uns 15-20 minuts (haurem d'anar controlant, ja que al ser una base molt fina es pot cremar fàcilment) o fins que l'escuradents surti net en el moment de punxar el centre. Traiem del forn i deixem refredar a la reixeta.

De mentre que es refreda el pa de pessic, posarem el recipient on muntarem la nata i els bricks al congelador; la nata no ha de congelar-se així que si no l'heu de fer servir en un període curt, millor deixar-la a la nevera.

Posem les fulles de gelatina en un recipient i les desfem al microones (20 segons aproximadament), pelem els préssecs i els fem puré, incorporem la gelatina i barregem bé.

Agafem la base del pa de pessic i la dividim en tres trossos (10x22cm més o menys).

Traiem els estris per a a muntar la nata i procedim amb una varetes elèctriques o amb la MyCook per a muntar-les, afegim el sucre en pols (al gust, jo no n'hi poso massa ja que a casa la nata molt dolça no agrada gaire), seguim muntant i incorporem el preparat de préssec; amb una espàtula i amb moviments envolvents mesclarem fins que quedi ben integrat.

És hora de muntar el pastís, ja que la mousse no era gaire consistent al no estar freda del tot he utilitzat un motlle  rectangular per a tenir "unes parets" de suport. Posem una base de pa de pessic al motllo, aboquem ben bé la meitat del preparat de la mousse i repartim de manera que quedi igualat, posem la segona base de pa de pessic i procedim amb una altre de mousse, acabem amb una tercera base de pa de pessic. 

Deixem reposar 30 minuts al congelador i el desemmotllem per a a netejar les parts sobrants de mousse que hi ha a les parets del pastís, el deixarem a la nevera fins al moment de fer l'acabat del top. Empolvorant amb sucre glaç i encenalls de xocolata .


Ara només falta tallar les porcions i sorprendre als de casa ;)

Desitjo que us agradi, feliç diumenge!
Cristina.

dissabte, 18 de juny del 2011

SABLÉS DE MENTA I XOCOLATA


Ja torno a ser aquí, amb unes ganes immenses de cuinar i deixar la casa plena d'aromes deliciosos! 

El camí fins al dia de avui ha sigut dur, molts nervis i moltes nits casi be sense dormir; però ha estat tant gratificant i fins i tot diria, revelador. Com sabem les coses no sempre surten com una desitjaria, potser encara resulten millor o si més no, acabem trobant aquella coseta que la fa millor; ara més que mai tinc ganes de perseguir els meus somnis i no rendir-me (sona massa filosòfic! crec que la motivació se'm desborda jajaja).

Per celebrar la tornada al blog, m'he recolzat en un llibre de receptes preciós i molt dolç i que us recomano si no el teniu a la vostra col·lecció: Chocolate per Julie Andrieu, un tresor amb una fotografies magnífiques i una presentació romàntica i una mica vintage.
Com que tenia el llibre ple de post-it de colors ha sigut difícil triar amb que volia començar... finalment, al mirar per la finestra i veure la meva planteta de menta ho he tingut clar; delicioses galetes de menta amb xocolata negra! Quan la mare les vegi... ja podré anar directe al cel jajaja, que porta setmanes demanant-les.



Una altre novetat com ja vaig comentar a l'entrada anterior, era la de crear petites idees/ajudes per a la presentació de les vostres delícies. Aprofitant que per a les fotografies de avui no comptava amb un estampat que m'agrades he optat per una solució molt fàcil i que a vosaltres també us pot anar bé; molt fàcil, la xarxa té a l'abast milers de wallpapers i textures, així que només heu de triar la que més us agradi i estampar-la en un paper (a poder ser gruixut i amb una textura rugosa, sempre quedarà amb un aspecte més acurat i semblarà de debò unes estovalles!).



SABLÉS DE MENTA I XOCOLATA


Ingredients (16 unitats aprox.):
- 140 gr de farina
- 100 gr de xocolata negra amb 70-75% de cacau
- 80 gr de mantega tova
- 100 gr de sucre en pols
- 3/4 fulles de menta fresca
- 1 culleradeta de llevat
- 1 rovell d'ou
- 1 pessic de sal


Passos a seguir:
Netejar, secar i picar la menta.

Picar la xocolata amb un ganivet.

Batre el rovell amb el sucre fins aconseguir un color blanquinós. Incorporar la mantega i aixafar-la amb una forquilla i afegir la farina, el llevat, la sal i la menta. Mesclar amb un espàtula breument i abocar el troços de xocolata.

Formem un rotllo amb la pasta i emboliquem amb paper film transparent i reservem mínim una hora a la nevera.

Preescalfem el forn a 180ºC, preparem una safata amb paper per enfornar i tallem els sablés; els col·loquem a la safata i enfornem durant 10 minuts o fins que es comencen a daurar. Traiem del forn i deixem refredar sobre una reixeta.


Simplement boníssimes, tots em estat d'acord de que són les millors fins al moment, així que ja podeu anar encenent el forn i a preparar aquest sablés tan bons! Un consell? Tres o quatre fulletes de menta em sembla poc... no sigueu tímids ;)
Feliç dissabte, Cristina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...