diumenge, 19 de juny del 2011

NOVETAT AL BLOG: DIY


Comença una nova etapa i secció al blog, la cuina no és només sabors; sinó que la combinació de colors amb el menjar i una bona presentació sempre farà més apetitós el que ens estan posant al davant.

Avui estreno la secció amb unes plantilles dels primers dissenys calentons, recent sortits del forn i amb ganes de que agafeu les tisores i un tub de cola i us ho passeu tan bé com jo; és l'inici... s'han de probar el prototips i m'estic sentin com una nena petita, fent manualitats i creant models divertits que sorprenguin als vostres amics quan decidiu regalar un simple galeta o un cupcake.


I si voleu reciclar o més aviat, teniu un compromís de sobte i no teniu cartolina, agafa una bossa de cartró i desmunta-la; ja que per dins, la majoria són blanques i el cartró és bastant rígid. No m'estendré gaire més, aquí teniu les primeres capsetes per a galetes o bombons, vosaltres decidiu!














































Fins la propera, jo aquí seguiré preparant més coses per a tots vosaltres!
Cristina.

7 comentaris:

  1. Em sembla molt bona aquesta idea!! poden quedar molt bé els postres amb aquestes presentacions. Però quina traça s'ha de tenir, uff, i paciència!

    ResponElimina
  2. Que chulas!Con estas presentaciones,los postres lucen mucho mas.
    Besets.

    ResponElimina
  3. Me encantan los DIY y sin duda este es un primor.
    Acabo de llegar por casualidad y tu blog y estoy encantada.

    Besos.

    ResponElimina
  4. M'encanta Cristina la idea i els dissenys!!! Ets una genia!!
    Un petó guapa!
    Esther

    ResponElimina
  5. Yo acabo de llevar los regalitos de las profes del peque y por andar despistada me he perdido estas preciosidades...pero me lo guardo para una próxima oportunidad! Mil gracias!

    ResponElimina
  6. Ostres! Quina manera més original de presentar els dolços. M'ho emporto per fer-ho a casa.
    Una abraçada!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...