dimecres, 13 de juliol del 2011

MUFFINS DE PINYA I COCO


És usual que dins la nevera se'ns vagin acumulant productes de restes d'altres receptes, avui la recepta ha estat inspirada principalment per a desfer-me d'aquell iogurt de llimona que havia quedat desparellat d'un pastís de mascarpone que havia prepara't la setmana passada, mitja pinya que ja estava massa madura i una recepta perfecte per a un berenar d'estiu! 


Una solució ràpida i boníssima per a fer ús de tot allò que sembla de vegades que no pots abastar a menjar-te, perquè aquí a casa passa... ens agrada tant la fruita i la verdura que la nevera sempre n'està plena, però no dóna temps de poder gaudir-ne de tot (una mala costum... veure coses tant apetitoses a la botiga i no poder estar de comprar-les!)


Els muffins d'avui són una recepta adaptada, com que cada dia visito molts blogs (sobretot estrangers, ja que tenen una receptes extraordinàries) sempre vaig emmagatzemant tot allò que m'agrada i com que també sembla que no donem abast a preparar-les totes, avui no m'ho he pensat dues vegades. La combinació de la pinya i el coco les vaig trobar super originals i molt adients per ara a l'estiu, així fugir una mica dels típics sabors de la canyella i la poma que em recorden més a les tardes de tardor i hivern; manies com d'altres, encara que no vol dir que els deixi de fer jajaja, ens encanten totes aquestes coses :P Espero que us agradin i us aconsello que els feu, la dedicació és mínima i el resultat és fantàstic.



MUFFINS DE PINYA I COCO (adaptada de Completely Delicious)

Ingredients (16 unitats):
- 1 1/2 tassa de farina
- 1 culleradeta de bicarbonat de sodi
- 1/4 culleradeta de sal
- 1/2 de sucre morè
- 1/4 tasses + 2 culleradetes de ratlladura seca de coco
- 3 ous
- 3 cullerades d'oli vegetal
- 1 iogurt de llimona
- 1 tassa de pinya tallada a daus
- 2 culleradetes d'extracte de vainilla


Passos a seguir:
Preescalfem el forn a 170ºC i preparem la safata de muffins amb els cistells.


En un bol gran, mesclem els ingredients secs: la farina, la bicarbonat de sodi, la sal, el sucre i la 1/2 tassa de coco, barregem. En un altre mesclem els ingredients humits: ous, l'oli, la vainilla i el iogurt fins obtenir una barreja cremosa; afegim els trossos de pinya i aboquem la mescla sobre els ingredients secs. Mesclem amb la llengua de silicona, però no massa, només per a que s'integrin tots els ingredients.

Omplim els cistells a 3/4 parts i els empolvorem amb una barrega de 2 cullerades de coco i 2 de sucre morè, enfornem 20-25 minuts. 

Els traiem del motlle i deixem refredar sobre una reixeta de forn.


Feliç setmana,

Cristina.

7 comentaris:

  1. La combinación de piña y coco es espectacular! Es como tomarse una piña colada versión muffin, y si que suena a veranito! Te han quedado divinos!
    Besitos!

    ResponElimina
  2. M'encanta la proposta. Aquests fruits refrescants m'encanten i fan que em vingui més de gust menjar els muffins.
    Un petó,
    Esther

    ResponElimina
  3. Quina combinació més original! Perfecta en aquesta època d'estiu, tenen que estar boníssims...

    ResponElimina
  4. Bonita propuesta.
    Saludos
    Raquel de TratadeCocinaR

    ResponElimina
  5. A very tropical flavor combination. I like this recipe.

    Have a great week :)

    ResponElimina
  6. Unos muffins ideales, como de piña colada, asiihh que cosa tan rica! muchos besos

    ResponElimina
  7. ideales para cualquier hora. Una rica, rica... receta ummmm!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...