dissabte, 9 de juliol del 2011

PIRULETES D'OREO "CAKE POPS"


Les "vacances" mai venen soles, comença l'época de feinetes temporals i tinc la sort de trobar-me cada estiu amb unes personetes molt especials; les meves companyes de feina són un amor i em fan passar unes hores (que podrien ser aburridissimes i pessades) estupendes, perquè mira que m'en fan de riure i de fer el pallasso! I com que cada dos per tres els faig propaganda del blog, que millor que ara poder cuinar per elles? Com ja li havia promés a la Sandra els dissabtes que dinaven totes juntes, jo compliria els seus desitjos, el que ella em demanes jo li preparava; però el repte era massa difícil... així que finalment la sorpresa l'he fet jo.


Els havia parlat tant del descobriment de les focaccies, que no en podia faltar una, però la gran novetat per a mi era l'estrena de les meves arts fent cake pops. Idea original de Bakerella, un dona fantàstica que també va començar la seva trajectòria en el món de la blogosfera i ara és coneguda arreu del món; tot i que la recepta (amb un canvis conceptuals) que prepara't l'he extreta de la meva amiga Bea; una altre magnífica bloguera que fins ara m'està ensenyant un munt de coses, així que no deixeu de visitar-la.


Cansada i amb presses, no volia deixar-vos però sense aquests dolços tant originals amb els que sorprendreu als vostres amics, aquí una altre DIY per a regalar unes magnífiques piruletes; només necessiteu:
  • Bosses de cel·lofana
  • Etiquetes adhesives
  • Retolador del color que més us agradi
  • Cordill
  • CAKE POPS


PIRULETES D'OREO "CAKE POPS"

Ingredients (14 unitats):
- 2 paquets de galetes Oreo de 154 gr
- 85 gr de Philadelphia light
- xocolata de cobertura
- xocolata blanca
- colorant per a xocolata
- un rajolí d'oli vegetal
- perles de colors
- palets de piruleta (jo Lollypops de Wilton)

*Preferible Candy Melts, enlloc de xocolata blanca i colorant.

Passos a seguir:
Triturem les galetes a una picadora o en el meu cas a la MyCook i posem en un bol.
Incorporem el formatge i mesclem (jo que sóc molt experimental m'agrada fer-ho amb les mans però amb una llengua també serveix), formem boles d'uns 30gr i les deixem a la nevera uns 10 minuts.
Fonem una mica de xocolata de cobertura i mullem la punta del palet, tot seguit el clavem dins de la bola; els deixarem reposar 20 minuts de cap per avall dins d'una ouera.
Preparem la xocolata blanca al bany maria amb una mica d'oli per a agafar una textura fàcil de treballar (no massa, jo n'hi vaig posar massa i em relliscava molt un cop endinsava el cake pop) i li posem el colorant escollit. Banyarem els pops dins la xocolata (sencers o la meitat, el que més us agradi) i li anirem donant voltes fins que la xocolata no regalimi, els clavem en una base d'styrofoam i els decorem.
Deixem reposar, i quan ja estiguin ben secs els prepararem per a regalar. Ara amb aquestes calors, jo els he tingut tota la nit a la nevera, per a que es mantingués la xocolata.


Desitjo que us agradi, realment boníssims!
Feliç cap de setmana, 
Cristina.

2 comentaris:

  1. te han quedado "redondas" y muy buenas. Una buena idea para regalar.

    ResponElimina
  2. Ay que se me borro el comentario! Te decía que te han quedado muy chulas y super linda la presentación!
    Besitos y feliz semana!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...