dimecres, 9 de febrer del 2011

PEBROTS FARCITS


Aquesta setmana, a la cuina de casa tenim temàtica de pebrot! I és que quan hi han bones ofertes, s'han d'aprofitar, un producte molt versàtil i que acostuma a anar una mica car. La manera més fàcil, còmode i saludable és coure'ls al forn durant uns 40 minuts, pelar-los i amanir-los al gust de cadascú.

Avui per dinar pebrots farcits, amb un senzill saltejat de ceba, pastanaga, col en juliana i formatge fresc engrunat; amb aromes d'herbes de provençals i pebre molt. 


En aquest cas a quedat tot amb una textura cruixent, potser el pebrot hauria d'haver estat més estona coent-se sol al forn, ja que només l'hi he tingut 30 minuts; pensant que després amb el farcit i una altre vegada al forn s'acabaria d'estovar una mica més. 

PEBROTS FARCITS

Ingredients (3 racions):
- 3 pebrots vermells
- 1 pastanaga mitjana
- 1 ceba mitjana
- 2 terrines de formatge fresc
- herbes provençals
- sal i pebre
- oli

Pasos a seguir:
Amb el forn a 180ºC coem el pebrots 40 minuts amb la "closca" treta, com que aniran farcits millor tapar-los amb paper d'alumini per a que la pell no es cremi.

Mentrestant, tallem la col a juliana, la pastanaga a tires gruixudes i la ceba ben fina. O saltegem tot en una paella amb una mica d'oli, salpebrem i posem les herbes aromàtiques. Tot seguit afegim el formatge fresc engrunat i remenem un minut més.

Farcim els pebrots i els duem al forn una altre vegada, 10 minuts i ja estan llests per a servir calents.


Una opció sense greixos, sense gaire feina i amb una diversitat de sabors espectacular!
Bon profit,
Cristina.

1 comentari:

  1. Me encantan los pimientos rellenos y estos te han quedado de lujo.Gracias por la receta.besos Esther

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...