dilluns, 18 d’abril del 2011

WOK de VERDURES amb SORPRESA DE DÀTIL


Es una meravella poder gaudir tants dies seguits d'aquest temps magnífic, sobretot sabent que puc estar a la terrassa treballant sense cap mena de pressió, dibuixant projectes en un estat tranquil i molt agradable. Avui mateix, en el moment que hagi penjat aquesta entrada, ja tinc preparada una sortida amb la cosina per anar a correr! I és que tenim la sort de viure entre camps, estan tant ben comunicades amb Barcelona; un fet molt important, ja que cada dia m'hi haig de desplaçar per anar a estudiar.


Després d'un cap de setmana d'una aportació calòrica notable, entre pastissos i la espectacular focaccia ja era necessari tornar a la rutina del menjar saludable! Per als que es pensin, que la verdura és aburrida, insulsa i de poca versatilitat... atents, esteu completament equivocats. Com ja he comentat varies vegades, no sé que faria sense un plat de verd sobre la taula jejeje.




Us presento un dels plats que preparo sovint (sempre amb variacions, tant de verdures com d'espècies) i que encara no havia transcrit al blog, un wok de verdures amb herbes aromàtiques, on avegades l'hi afegeixo panses i pa ratllat; avui la sorpresa eren el dàtils picats.



WOK de VERDURES amb SORPRESA DE DÀTIL

Ingredients:

- Arrós llarg d'amanides
- 2 escarxofes
- 4 branquetes de coliflor
- 2 carbassons
- 1 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell
- 4 dàtils
- alfàbrega
- 1 branqueta de romaní
- pebre i sal

Passos a seguir:
En una olla apart bullim la quantitat d'arròs desitjada.

Tallem totes les verdures a tires, el dàtils també. En una paella wok ben calenta i tirem un rajolí d'oli d'oliva, a continuació incorporem totes les verdures, afegim les espècies i salpebrem al gust. Anirem remenant amb la cullera de fusta, ho deixarem al foc uns 5 minuts o fins que veiem que les verdures ja són cuites.

Emplatem amb un grapadet d'arròs i les verduretes per sobre, ja el teniu a punt per portar a taula.



Una recepta ràpida, sana i amb una variació de sabors que no et deixarà indiferent! Amb qualsevol resta de verdura que tinguis a la nevera, quedarà deliciós. 
Desitjo que us agradi, 

Cristina.

3 comentaris:

  1. Cristina!! quin wok més complet! i super sa i segur que molt saborós!! i què em dius de la Focaccia!! tremenda! m'encanta :)
    Moltíssimes gràcies per la teva visita i les teves paraules d'ànims i suport!!!
    Un petó enorme!

    ResponElimina
  2. Qué grann sorpresa haber descubierto tu maravilloso blog!!! Me gusta mucho esta receta!!

    ResponElimina
  3. No conocía tu blog.
    Me ha encantado!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...