dimarts, 28 de desembre del 2010


Ara es quan toca depurar el cos... han sigut masses dies amb menjars massa carregats! Quan un s'acostuma a fer bondat amb el menjar, jo que sóc una enamorada de la fruita i sobretot... no sé viure sense una plat de verdura a taula; al final estàs demanant a crits un descans jajaja. 

Crec que gaudeixo infinitats de cop més, preparant i pensant amb que puc sorprendre que quan sec a taula per cruspir-m'ho tot... També s'ha de dir, que els sabors, els agraeixo molt més amb la vida alimentaria que duc.

Tenia pensat posar-vos una recepta de peix al forn per a que la féssiu per cap d'any, però és necessari una mica de verd en aquest blog :) No patiu, que demà aquí estarà esperant-vos!


AMANIDA DEPURATIVA


Ingredients:
- Mitja poma
- 4 grans de raím
- un grapadet de tomàquets cherry
- blat de moro
- tires de pastanaga
- branques d'api
- albahaca
- sal
- olia d'oliva
- vinagre de modena

Pasos a seguir:
Tallem la poma a rodanxes ben fines i les col·loquem al voltant del plat, col·loquem el blat de moro al centre del plat amb les tires de pastanaga i els tomàquets cherry. Tallem el raïm en meitats i el posem sobre la poma. I tirem una mica de sal, albahaca sobre el centre, un rajolinet d'oli i unes gotes de vinagre.


Cristina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...