Tenia la idea de preparar-los des de que vaig llegir la recepta a Whole Kitchen Magazine, em van semblar molt fàcils de fer i a més, no he menjat mai gnocchis!
I com algún dia havia de passar... ha sigut un desastre! No se si pel tipus de patata li posat massa farina o que però tenien una pinta bastant asquerosa jajaja. Bé, quan se'm passi el disgust ja provaré amb una altre recepta!
Imaginareu, que no posaré cap foto.
I com algún dia havia de passar... ha sigut un desastre! No se si pel tipus de patata li posat massa farina o que però tenien una pinta bastant asquerosa jajaja. Bé, quan se'm passi el disgust ja provaré amb una altre recepta!
Imaginareu, que no posaré cap foto.
Per a la salsa havia de improvitzar, avui tocava anar a comprar fruites i verdures... i com imaginareu, no hi he pogut anar. Així que amb una ceba i un parell de pastanagues a sortit una salseta boníssima! És l'única cosa que s'ha salvat.
Cristina.
Cristina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada