diumenge, 23 de gener del 2011

EASY APPLE CAKE from BAKERELLA


Avui estava fent la ronda de cada dia per la xarxa quan a Directo al paladar veig que havien publicat un article dels cakes pops, on la seva creadora ensenyava com començar a fer-ne amb una simple base de crema de formatge amb un pa de pessic que hagis cuinat al teu gust; han revolucionat les llibreries i amb programes de televisió d'Estats Units amb l'edició de la coneguda bakerella.com 

El podeu trobar aquí
Bakerella ja és una de les webs que acostumo a freqüentar així que al veure la publicació i he tornat a indagar una mica, buscant he trobat una recepta d'un pastís de poma que m'ha semblat fàcil i amb el que semblava una textura molt esponjosa i amorosa. D'aquesta manera sense pensar-m'ho he agafat la meva llibreta i ja he pres les notes necessàries! 

Com a característica principal, destaquem les pomes tallades a daus, nous picades i dàtils picats. Un cop la barreja està preparada per a ficar al forn és bastant espesa i consistent, el que posteriorment amb el topping preparat agafarà la esponjositat que m'ha cridat l'atenció.


EASY APPLE CAKE

Ingredients:
- 3 tasses de farina
- 1 culleradeta de bicarbonat de sodi
- 1 culleradeta de canyella
- 2 tasses de sucre
- 1 1/2 tassa d'oli de girasol
- 3 ous
- 2 culleradetes de vainilla
- 2 pomes grans tallades a trossets
- 1 tassa de dàtils picats i enfarinats
- 1 tassa de nous picades
Per al topping:
- 1/2 tassa de sucre integral
- 1/4 tassa de mantega
- 1 cullerada de llet

Pasos a seguir:
Preescalfem el forn a 180ºC.

En un bol gran tamisem la farina amb el bicarbonat de sodi i la canyella en pols, ho barregem tot amb unes varetes metàl·liques. Tot seguit, afegim el sucre i l'oli, batrem fins que quedi una mescla homogènia. 

Apart batem els ous amb la vainilla i després ho aboquem a la mescla anterior, barregem una mica i li afegim els fruits secs i les pomes trossejades. Mesclem bé i ja podrem abocar-ho a una safata prèviament engreixat i enfarinada, amb l'ajuda d'una cullerada es reparteix bé la massa i l'aixafem una mica (veureu que queda molt consistent).

Fiquem al forn durant 30-40 minuts depenen del forn. Un cop fora deixem refredar. 
Amb un palet de fer pinxos anem fent forats al pastís, per a que després el topping s'impregni per dins.



Per a fer el topping, posem tots els ingredients e un cassó i anem remenant fins quan arribi al bull. L'aboquem per sobre del pastís ja fred.



Com aconsellaven a bakerella de topping n'he fet molt poquet.
Us animo a fer-lo perquè queda boníssim, diria que s'ha convertit en el meu pastís de poma preferit; la canyella domina moltíssim.
Cristina.

2 comentaris:

  1. Cris, gràcies pel teu comentari! :)
    Desconeixia el teu blog, quina passada! Aquest pastís de poma ha de ser deliciós! I a més, si dius que queda taan esponjós. ;)
    Petons!

    ResponElimina
  2. wowww creo q seguire ganando mas kilos xD!!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...