Però sempre busco un moment per perdre'm entre els fogons, una manera maquíssima de desconectar dels mals de caps de cada día :)
De mica en mica, ja anireu saben més coses sobre mi, de moment, estrenaré el blog afegint una de les receptes que m'ha fet passar una bona estoneta en una tarda com la d'avui!
GALETES DE VAINILLA I CANYELLA
Ingredients:
- 100gr de mantega a temperatura ambient
- 130gr de sucre
- 1 rovell d'ou
- 1 cullerada sopera de llet
- 200gr de farina de reposteria
- 1 culleradeta de llevadura Royal
- 1 culleradeta d'essència de vainilla
- 1 culleradeta de canyella en pols
Pasos a seguir:
Comencem barrejant el sucre i la mantega tova, bé amb baretes o amb Thermomix, duran 4 minuts a velocitat 3.
A continuació afegim el rovell d'ou amb la llet i ho barrejem una estona més.
Tamissem la farina junt amb la llevadura i les espècies (al gust), després ho juntem amb la mescla anterior. Encara que no s'ha d'amasar gaire.
Amb la massa en fem una bola, l'emboliquem amb paper film i la deixem reservar durant uns 30 minuts a la nevera.
Estirem la massa amb el rodet sobre paper parafinat fins aconseguir un gruix d'uns 3-5mm, amb els motllos de galetes les anem tallant i fen les diferents formes. Les col·loquem sobre paper parafinat (una mica separada perque una vegada dins el forn s'expandeixen una mica) i les ensucrem per sobre.
Fem fornades a 170º durant 10-15 minuts, depenen de la mida dels motllos variarà la quantitat; a mi per exemple m'han sortit al voltant de 30. Les enretireu i les deixeu refredar sobre una reixeta.
Espero que us animeu a provar-la, és molt fàcil i ràpida de fer!
Cristina.
Una recepta boníssima per a començar!!!!
ResponEliminaEnhorabona per la inauguració i que tingues molt d'èxit, ací estarem per anar vegent i comententant totes les teves receptes.
Enhorabona pel bloc, aquí estarem esperant les teves receptes.
ResponEliminaAl principi totes vam pensar que podriem portar un ritme alt i al cap d'unes setmanes o mesos veus que és impossible, agafa el teu ritme i no t'atabalis.
Petonets
Saber que algú a l'altre banda s'interessa per l'inici del bloc ja anima a volguer actualitzar! Grácies :)
ResponEliminaHola Cristina, aquí vengo a ver la inauguración.
ResponEliminaSuerte y felicidades.
Un beso.
Hola!!! Enhorabona per llençar-t'hi! La veritat és que és una experiència fantàstica, jo fa poquet també que el vaig crear, i mai hagués pensat que m'omplís tant. Ja veuràs com ho disfrutes. Ja et segueixo per no perdre'm cap recepta!!
ResponEliminaMolts petons